My Avon Mobile

Ce este serviciul My Avon mobile?

My Avon Mobile este un serviciu oferit de Avon Cosmetics Romania si Orange, celor care aleg oportunitatea de a devenii Reprezentat Avon.

My Avon Mobile - un produs inedit in Romania, de altfel primul serviciu de telefonie mobila pentru femei!

Cum pot beneficia de ofertele My Avon Mobile ?

 • Daca ai o cartela Orange trebuie decat sa te inregistrezi in site-ul Avon – sectiunea Contul meu – My Avon Mobile;
 • Daca ai un abonament Orange, te poti duce la orice Orange Shop sa iti alegi tipul de abonament My Avon Mobile preferat;
 • Daca ai deja cartela My Avon Mobile,inregistreaz-o pe site-ul Avon in sectiunea Contul meu – My Avon Mobile;

Poti beneficia de avantajele acestui serviciu, doar daca esti Reprezentant Avon.

Pentru ca Avon intelege nevoia ta de independenta financiara, dar si placerea de a vorbi cu prietenii tai, My Avon Mobile iti aduce o multime de beneficii si avantaje:

 • minute si SMS-uri ( 2000 de minute /2000 sms in retea si 100 de minute / sms nationale cu doar 5 euro pe luna).
 • mai multe produse cu discount si servicii personalizate pentru activitatea ta ca Reprezentant Avon.
 • primesti minute cadou la fiecare comanda plasata, in functie de discount-ul coomenzii tale:
  • 15% - 10 minute
  • 20% - 20 minute
  • 25% - 30 minute
  • 30% - 40 minute

My Avon Mobile este o retea dezvoltata in parteneriat cu Orange, ce le aduce utilizatorilor o serie de alte avantaje.

 • Cei care au deja cartela Orange isi pot pastra numarul de telefon, inregistrandu-se in pagina personala de Reprezentant Avon, sectiunea Contul meu, cu numarul de telefon si cele 13 cifre de pe spatele SIM-ului. Apoi, dupa activare, vor avea tarifele MyAvon Mobile, iar pentru optiuni vor apela *100#, sectiunea oferte si apoi oferta MyAvon Mobile.
 • Cei ce sunt in alta retea pot sa-si pastreze numarul de telefon si sa treaca in MyAvon Mobile sau pot sa-si faca un abonament MyAvon Mobile ori sa-si comande cartela MyAvon Mobile.
 • La fiecare comanda de produse Avon, Reprezentantii MyAvon Mobile primesc in plus, pe langa discount, minute bonus MyAvon Mobile, in functie de valoarea comenzii.
 • Daca ai abonament My Avon vei primi puncte de loialitate Orange Thank You.
 • Valabilitatea acestor minute este de 30 de zile.
 • Poti opta pentru unul din abonament My Avon Mobile, cartela My Avon Mobile PrePay sau Internet My Avon Mobile in functie de nevoile tale si iti poti chiar achizitiona un laptop cu pret special.
 • Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a putea beneficia de ofertele speciale My Avon Mobile este sa devii Reprezentant Avon iar apoi sa comanzi produsul MyAvon Mobile dorit din contul tau de Reprezentant Avon sau, dupa inscriere mergi in Orange Shop-ul din orasul tau si-ti faci un abonament MyAvon Mobile.
 • Intra in MyAvon Mobile si te vei putea bucura de o multime de avantaje si beneficii care sa te ajute sa-ti dezvolti cariera ta ca Reprezentant AVON si/sau Lider AVON

Oricine-am fi, oriunde am lucra si cu oricine ne-am petrece timpul, in fiecare zi avem parte de tot felul de intamplari si surprize. Mai mici, mai mari,ele devin subiectele in conversatiile cu prietenii. Si mai ales cu prietenele. Am putea sa spunem si sa tot povestim despre ... orice, pentru ca asa suntem noi, femeile – ne place sa vorbim...

...dar si sa castigam bani prin forte proprii, mai ales daca e vorba de lucruri care ne fac placere.

Este un produs cu totu nou in Romania. Ai privilegiul de a fi prima care il testeaza, pentru ca tu cunosti cel mai bine valoarea si importanta produselor Avon. Iar pentru asta Avon intelege nevoia ta financiara, dar si placerea de a vorbi toate cele cu prietenele tale, MyAvon Mobile vine cu multe surprize si bonusuri.

Intra in My Avon Mobile si te vei putea bucura de o multime de avantaje si beneficii care sa te ajute sa-ti dezvolti cariera ta Avon. Multitudinea de minute si sms-uri prin care vei putea tine mai usor legatura cu Liderul tau, bonusurile pe care le primesti pentru ca esti Reprezentant fidel, mai multe produse cu discount pe care le poti comanda sau servicile personalizate activitati tale de Reprezentant - toate beneficile aduse de My Avon Mobile sunt gandite pentru a te sprijini o data in plus in activitatea ta Avon.

Tot ce ai citit pana acum aici este, desigur, valabil si pentru oricare dintre colegii nostri barbati. Nu ne-am dorit ( si n-am avea cum! ) sa-i excudem din Myavon Mobile. Sunt de atatea ori "autorii" unor povesti savuroase ( asta in cazul in care nu devin chiar ei insisi excelente subiecte de turuit la telefon...).

Doar ca asa suntem noi, fetele, repede-repede monopolizam orice conversatie si ... Dar sa ne invitam inca o data colegii sa ni se alature si sa se bucure si ei impreuna cu noi de toate avantajele din MyAvon Mobile!

Daca vrei sa devii Reprezentant AVON, tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de inscriereAVON - Reprezentant AVON - Formular de inscriere